Καστοριά: Έδωσε μάχη σώμα με σώμα με αρκούδα - Τον έσωσαν τα σκυλιά του

Καστοριά: Έδωσε μάχη σώμα με σώμα με αρκούδα - Τον έσωσαν τα σκυλιά του

Συγκλονιστική περιγραφή - «Η αρκούδα με δαγκώνει στο δεξί χέρι, στο μπράτσο και εκείνη τη στιγμή ήρθαν και τα σκυλιά κοντά και της γάβγιζαν», περιέγραψε ο 26χρονος

kastoria
Σε εφιάλτη μετατράπηκε ξαφνικά η πρωινή βόλτα 26χρονου με τα σκυλιά του. Το θρίλερ άρχισε όταν ο Γιάννης Καμπούρης, από την Καστοριά, αντίκρισε... αρκούδα.

Καστοριά | Ο 25χρονος που τα έβαλε με αρκούδα | 09/07/2020 | ΕΡΤ


Ο 26χρονος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την περιπέτειά του και εξήγησε πώς τα πιστά του κυνηγόσκυλα τον έσωσαν από τα χειρότερα.

«Βγήκα στις 9 το πρωί να εκπαιδεύσω τα σκυλιά μου και σε ένα μέρος μου επιτέθηκε η αρκούδα. Τα σκυλιά ήταν περίπου 30 μέτρα μπροστά από μένα. Ακούστηκε από αριστερά μου ένας θόρυβος και σταμάτησα. Μετά ακούστηκε πιο γρήγορα. Νόμιζα ότι ήταν κανένα γουρούνι σταματημένο και έβγαινε. Βγήκε μετά και είδα ότι είναι αρκούδα. Άρχισε να μουγκρίζει, να φωνάζει και να τρέχεις προς το μέρος μου. Την είδαν τα σκυλιά, γύρισαν και μπήκαν ανάμεσα σε μένα και την αρκούδα και της γάβγιζαν», δήλωσε ο νεαρός για την περιπέτειά του.

«Η αρκούδα δεν έκανε κίνηση να χτυπήσει τα σκυλιά. Έτρεχε προς τα εμένα και έπεσε πάνω μου. Φώναζα. Με έριξε κάτω» προσέθεσε ο 26χρονος.

Κλείσιμο
«Έβαλα τα χέρια στο κεφάλι για να μη με δαγκώσει στο κεφάλι και το πρόσωπο. Με δαγκώνει στο δεξί χέρι, στο μπράτσο και εκείνη τη στιγμή ήρθαν και τα σκυλιά κοντά και της γάβγιζαν και εκείνη σηκώθηκε» περιέγραψε ακόμη ο άντρας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να εξετάσουν τι θα γίνει με τις αρκούδες.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Ανησυχία μετά τα 50 κρούσματα - Σύσκεψη αύριο στο Μαξίμου

Επεισόδια και μολότοφ στο Σύνταγμα - Δείτε βίντεο

Δημοσκόπηση: Στις 19 ποσοστιαίες μονάδες διευρύνθηκε το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης