Σπάρτη: Πέντε κιλά κάνναβης και μίνι χασισοφυτεία σε σπίτι στη Μάνη

Σπάρτη: Πέντε κιλά κάνναβης και μίνι χασισοφυτεία σε σπίτι στη Μάνη

Οι συλληφθέντες  οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου

sparti
Από τον αγοραστή έφτασαν στο «βαποράκι» και στη συνέχεια στον προμηθευτή που είχε στο σπίτι του μεγάλη ποσότητα κάνναβης, μια μικρή χασισοφυτεία και παράνομα όπλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης! Αρχικά, έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 35χρονου αλλοδαπού, όπου κατέσχεσαν μικροποσότητες κάνναβης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο 35χρονος αποκάλυψε ότι είχε προμηθευτεί το χασίς από έναν 34χρονο Έλληνα ο οποίος συνελήφθη σε κοινότητα της λακωνικής Μάνης, αλλά και ότι στο παρελθόν αγόραζε ναρκωτικά από έναν 58χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του στο ίδιο χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης, όπου βρέθηκαν τέσσερα κιλά και 389,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πέντε χασισόδεντρα ύψους ως 1,20 μέτρου, 600 σπόροι κάνναβης και δυο ζυγαριές ακριβείας.

Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα, πέντε φωτοβολίδες, ένα καπνογόνο και 1.360 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου με κατηγορίες για καλλιέργεια, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων για τα όπλα και τα είδη πυροτεχνίας ατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγία Σοφία: Ο Ερντογάν «αψηφά την Ευρώπη» τονίζει ο διεθνής Τύπος

Ο «Flex» μύρισε φυτείες με κάνναβη και παπαρούνα στα Τρίκαλα

Ρόδος: Πρόστιμα 34.000 ευρώ για «μαϊμού» προϊόντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης