Βίντεο: Αποκλεισμένα τέσσερα χωριά στη Σπερχειάδα λόγω πτώσης γέφυρας

Βίντεο: Αποκλεισμένα τέσσερα χωριά στη Σπερχειάδα λόγω πτώσης γέφυρας

Αποκλεισμένο και το ορεινό χωριό της Φωκίδας Αθανάσιος Διάκος καθώς παραπόταμος του Μόρνου υπεχείλισε και πέρασε κυριολεκτικά μέσα από το χωριό

Βίντεο: Αποκλεισμένα τέσσερα χωριά στη Σπερχειάδα λόγω πτώσης γέφυρας
Αποκλεισμένα είναι από το μεσημέρι της Κυριακής τέσσερα χωριά στη Σπερχειάδα λόγω κατάρρευσης της γέφυρας του Σπερχειού στο Περιβόλι Σπερχειάδας από τα ορμητικά νερά του ποταμού. 

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας τα χωριά Αργύρια, Μάρμαρα, Κολοκυθιά και Ανατολή βρίσκονται στην απομόνωση καθώς δεν έχουν πλέον επαφή με την υπόλοιπη Φθιώτιδα. 

Κλείσιμο

Ζημιές από τον Σπερχειό στη Δυτική Φθιώτιδα
από LAMIASTARGR





Αποκλεισμένο είναι και το ορεινό χωριό της Φωκίδας Αθανάσιος Διάκος που δοκιμάστηκε πραγματικά το περασμένο βράδυ όταν παραπόταμος του Μόρνου υπεχείλισε και πέρασε κυριολεκτικά μέσα από το χωριό.

Tο νερό με ορμή διέσχισε τον κεντρικό δρόμο του χωριού, μετέφερε τεράστιες ποσότητες φερτών υλών, κλαδιά και πέτρες κυρίως με συνέπεια το χωριό να είναι αδιάβατο στο κέντρο του αλλά και οι δρόμοι που φτάνουν σε αυτό να μην είναι προσπελάσιμοι. Έλατα και πέτρες έχουν κλείσει κάθε πρόσβαση προς την περιοχή και οι κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι ενώ αρκετά φαίνεται πως είναι και τα προβλήματα που έχουν προκληθεί σε σπίτια που έχουν μπει νερά. 

Πηγή: lamiastar.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης