Ζεφύρι: Πυροβόλησαν αστυνομικό στο πρόσωπο με καραμπίνα!

Ζεφύρι: Πυροβόλησαν αστυνομικό στο πρόσωπο με καραμπίνα!

Οι δράστες -ένας 45χρονος και ένας 19χρονος- συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας


Ζεφύρι: Πυροβόλησαν αστυνομικό στο πρόσωπο με καραμπίνα!
Ένα αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν αστυνομικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Ζεφύρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν άντρες τοπικού Αστυνομικού Τμήματος δέχθηκαν κλήση προκειμένου να ελέγξουν ένα ύποπτο όχημα. Ωστόσο, στην οδό Φιλιππιάδος, ένας άγνωστος άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. 

Τα πυρά δεν ήρθαν, όμως, από το όχημα που επιχείρησαν να ελέγξουν, αλλά από την ταράτσα ενός παρακείμενου σπιτιού και όπως έγινε γνωστό, από μια καραμπίνα!

Κλείσιμο
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ένας αστυνομικός στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στη συνέχεια- ευτυχώς ελαφρά χτυπημένος- στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τους γιατρούς.


Από αυτό το μπαλκόνι πυροβολήθηκε ο αστυνομικός.





Όπως έγινε γνωστό, πίσω από την επίθεση βρίσκονταν δύο αθίγγανοι, ένας 19χρόνος και ένας 45χρονος, πατέρας και γιος. Και οι δύο συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας, ενώ ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν πρόθεση να τραυματίσουν τον αστυνομικό. 

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 45χρονος, χθες το βράδυ ο γαμπρός του ήρθε στο σπίτι του και το «γάζωσε» με σφαίρες! Εκτοτε, πατέρας και γιος ταμπουρώθηκαν στο σπίτι με τις καραμπίνες τους, περιμένοντάς τον να ξανάρθει. 

Σήμερα το απόγευμα, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματά, πίστεψαν ότι ήταν εκείνος και αμέσως πυροβόλησαν από την ταράτσα του σπιτιού εναντίον του. 

Συνειδητοποιώντας ότι επρόκειτο για αστυνομικούς, παράτησαν τα όπλα και κρύφτηκαν στο σπίτι, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του 45χρονου.



Κατόπιν, ξεκίνησε μια γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας, κατά την οποία 100 και πλέον αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και προετοίμαζαν την έφοδο στο σπίτι, για την σύλληψη των αντρών.

Όταν οι άντρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν, ο 19χρονος επιχείρησε να το σκάσει μέσω γειτονικού σπιτιού, όμως συνελήφθη. Το ίδιο συνέβη και με τον πατέρα του, που είχε κρυφτεί στο υπόγειο του σπιτιού και είχε μάλιστα βάλει και από πάνω του μια πόρτα, μήπως και δεν τον εντοπίσουν! 


Σε αυτό το σημείο δέχτηκε τη σφαίρα ο αστυνομικός στο πρόσωπο







Η ώρα της επιχείρησης των ΕΚΑΜ








Το smart που σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί



Η καραμπίνα του δράστη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης