Αυτό είναι το απομονωμένο σημείο της Σαλαμίνας που κρυβόταν η Αγγελική

Αυτό είναι το απομονωμένο σημείο της Σαλαμίνας που κρυβόταν η Αγγελική

Το σπίτι βρίσκεται στη θέση Αιάντειο, σε μια απομακρυσμένη περιοχή, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα

Αυτό είναι το απομονωμένο σημείο της Σαλαμίνας που κρυβόταν η Αγγελική
Ένα απομονωμένο σπίτι σε μια ερημική περιοχή της Σαλαμίνας είχε επιλέξει η Αγγελική Σπυροπούλου για να κρύβεται από την αστυνομία όλο αυτό το διάστημα πριν τη σύλληψή της.

Το σπίτι της μητέρας του προφυλακισμένου για την υπόθεση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς Χρήστου Τσάκαλου βρίσκεται στην περιοχή Αιάντειο Σαλαμίνας στη θέση Δρακατσούλα.

Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια τα περισσότερα από τα οποία, σύμφωνα με τους κατοίκους, δεν κατοικούνται αυτό το διάστημα.

Κλείσιμο
Οι περιοίκοι μιλούν για μια κοπέλα η οποία μπαινόβγαινε στο σπίτι και η οποία ήταν λιγομίλητη και επιφυλακτική χωρίς να μπορούν να ταυτοποιήσουν στο πρόσωπό της την Αγγελική ή την 36χρονη που συνελήφθη την Κυριακή επίσης στη Σαλαμίνα.



Οι ίδιες πηγές είχαν παρατηρήσει αυξημένη κίνηση το τελευταίο διάστημα στην περιοχή από αυτοκίνητα με συμβατικές πινακίδες.

Το σπίτι που βρίσκεται στην οδό Αγίου Χαραλάμπους 60, μακριά από κεντρικούς δρόμους φαίνεται ότι αποτελούσε ιδανική κρυψώνα για την Αγγελική, καθώς βρισκόταν σε σημείο που δεν ήταν ορατό στους περισσότερους.

Από το πρωί στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στο σπίτι, το οποίο ερευνάται σπιθαμή προς σπιθαμή.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης