Ακράτα: Έκλεβε επί έξι μήνες το μαγαζί όπου δούλευε!

Ακράτα: Έκλεβε επί έξι μήνες το μαγαζί όπου δούλευε!

Η 45χρονη υπάλληλος άδειαζε συστηματικά την ταμειακή μηχανή του καταστήματος που εργαζόταν, έχοντας αποσπάσει σε ένα εξάμηνο πάνω από 6.000 ευρώ

Ακράτα: Έκλεβε επί έξι μήνες το μαγαζί όπου δούλευε!
Λύθηκε το μυστήριο που βασάνιζε επί έξι ολόκληρους μήνες τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος στην Ακράτα, ο οποίος διαπίστωνε κάθε τόσο ότι έκαναν φτερά οι εισπράξεις του. Η αιτία του κακού ήταν μια 45χρονη υπάλληλός του, που έβαζε «χέρι» στο ταμείο!

Ο επιχειρηματίας είχε βρεθεί σε απόγνωση, καθώς το τελευταίο εξάμηνο είχε ζημιωθεί με περισσότερα από 6.000 ευρώ! Έτσι, ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγίου οι οποίοι προσημείωσαν διάφορα χαρτονομίσματα και τα έδωσαν να τα βάλει στο ταμείο του καταστήματος. Όταν διαπίστωσε ότι είχαν εξαφανιστεί 50 ευρώ, τους κάλεσε αμέσως.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε όλους τους υπαλλήλους και βρήκαν τα προσημειωμένα χρήματα στην κατοχή της 45χρονης γυναίκας, η οποία αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι εκείνη άδειαζε συστηματικά την ταμειακή μηχανή. Αμέσως συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων που της άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ –φυσικά- απολύθηκε από τη δουλειά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης