Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας στο Καστέλλι της Κρήτης

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας στο Καστέλλι της Κρήτης

Παραδόθηκε ο δολοφόνος

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας στο Καστέλλι της Κρήτης
Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες της χθεσινής στυγνής δολοφονίας που έγινε σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Καστέλλι. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας ο δράστης που είχε στήσει καρτέρι στον θύμα, τον πυροβόλησε από πολύ κοντινή απόσταση κατευθείαν στο μάτι. Κάτι που προφανώς επέφερε και τον ακαριαίο θάνατο στον 58χρονο κτηνοτρόφο.

Σημερινή ανακοίνωση της Ασφάλειας αναφέρει ότι στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου ενώ διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Παράλληλα έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγοτό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, τα στοιχεία του οποίου πάντως είναι γνωστά στις αρχές.

Το έγκλημα έγινε στις 17.30 το απόγευμα κοντά στον οικισμό Μπιτζαριανό,  όταν ο 50χρονος Α.Κ. πήγε στο κτήμα του για να ταΐσει τα σκυλιά του. Όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον μετέπειτα δολοφόνο του, ήταν μπροστά άλλα δυο άτομα που δεν πρόλαβαν να επέμβουν. Οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και ο 55χρονος πυροβόλησε σχεδόν εξ 'επαφής το θύμα στο κεφάλι!

Ο άτυχος 50χρονος διακομίστηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η αστυνομία πάντως απέκλεισε το χωριό για τον φόβο τυχόν βεντέτας μεταξύ μελών των δυο οικογενειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δεν ήταν παντρεμένο και ζούσε στο Καστέλι με την αδελφή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι συγχωριανοί του, το θύμα ήταν ιδιαίτερα αγαπητό, χωρίς ποτέ με την συμπεριφορά του να έχει δώσει αφορμή για καυγάδες ή να έχει δημιουργήσει προβλήματα. 

Πηγή: 
Κλείσιμο
www.cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης