Θρίλερ στη Νέα Μηχανιώνα: Τι βρήκαν στο αυτοκίνητο της γυναίκας που αγνοείται από χθες

Θρίλερ στη Νέα Μηχανιώνα: Τι βρήκαν στο αυτοκίνητο της γυναίκας που αγνοείται από χθες

Όταν το αυτοκίνητο πλημμύριζε από νερά, η 53χρονη μίλησε με τον σύζυγό της ο οποίος της είπε να ανοίξει τα παράθυρα και να βγει από το όχημα, σύμφωνα με εξάδελφο της αγνοούμενης γυναίκας που μίλησε στον Σκάι

Θρίλερ στη Νέα Μηχανιώνα: Τι βρήκαν στο αυτοκίνητο της γυναίκας που αγνοείται από χθες
Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το πρωί έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας, τα ίχνη της οποίας, σύμφωνα με τον σύζυγό της, χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, που πλήττεται από την κακοκαιρία.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε πρωινή επικοινωνία του με το Αστυνομικό Τμήμα Μηχανιώνας, τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν χθες το βράδυ, όταν η γυναίκα ανέφερε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της και έκτοτε δεν είχε κάποια άλλη επικοινωνία μαζί της. Γύρω στις 5 τα ξημερώματα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας, με τη γυναίκα να είναι άφαντη.

Ο σύζυγός της και η πυροσβεστική βρήκαν στο αυτοκίνητο μόνο τα παπούτσια της, ενώ τα παράθυρα ήταν ανοιχτά, σύμφωνα με το
seleo.
Κλείσιμο
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία επικοινωνία του συζύγου με την 53χρονη, ήταν στις 02:00 τα ξημερώματα, όταν τον ενημέρωσε πως το αυτοκίνητο πλημμυρίζει και εκείνος την συμβούλευσε να ανοίξει τα παράθυρα. Έξάδελφος της αγνοούμενης γυναίκας που μίλησε στον Σκάι, είπε πως όταν το αυτοκίνητο πλημμύριζε από νερά, η 53χρονη μίλησε με τον σύζυγό της ο οποίος της είπε να ανοίξει τα παράθυρα και να βγει από το όχημα.



Την ίδια ώρα, με αμείωτη ένταση πυροσβεστικά οχήματα συνεχίζουν την απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια, καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους του Δήμου Θερμαϊκού, την ίδια ώρα που συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσε η καταρρακτώδης βροχή των τελευταίων ωρών. 

Τα πλημμυρικά φαινόμενα έπληξαν κυρίως τη Νέα Μηχανιώνα, την Περαία, την Αγία Τριάδα, το Αγγελοχώρι και την Επανομή, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, περιοχές απ' όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε εκατοντάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχή βοήθειας. Όπως έγινε γνωστό, μέχρι στιγμής επενέβη σε περισσότερες από 170 περιπτώσεις, ενώ σε 24 χρειάστηκε η συνδρομή της για τον απεγκλωβισμό ατόμων.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας οδικές αρτηρίες γέμισαν με φερτά υλικά, κορμούς δένδρων και κλαδιά, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους και σε ορισμένες περιοχές η άσφαλτος «άνοιξε». Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά και υπέστησαν ζημιές. Σε απόγνωση βρίσκονται κάτοικοι των παραπάνω περιοχών που είδαν τους υδάτινους όγκους να εισβάλλουν στα σπίτια τους, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στον οικιακό εξοπλισμό.

Αναφέρθηκαν διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές που αποκαθίστανται σταδιακά από συνεργεία της ΔΕΗ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης