Διακινητής ηρωίνης «άκουγε» τις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ.!

Διακινητής ηρωίνης «άκουγε» τις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ.!

Ο 30χρονος όμως δεν ήξερε ότι οι συνομιλίες της Δίωξης Ναρκωτικών δεν ακούγονται!

Διακινητής ηρωίνης «άκουγε» τις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ.!
Με το αυτί του τεντωμένο σε όσα μετέδιδε ο συντονισμένος στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. ασύρματος που είχε μαζί του, διακινούσε ηρωίνη στα στέκια τοξικομανών της Άρτας ένας 30χρονος Έλληνας! Δεν ήξερε, όμως, ότι οι συνομιλίες της Δίωξης Ναρκωτικών δεν ακούγονται!

Με επιχείρηση των αστυνομικών που έγινε με τη βοήθεια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε στο Κομπότι και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης ανέλαβε να ξετρυπώσει το παράνομο εμπόρευμα. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν κρυμμένα δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 3,94 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα ψαλίδι με υπολείμματα ηρωίνης.

Κατασχέθηκαν ακόμη ο ασύρματος 235 ευρώ και ένα κινητό και το αυτοκίνητο του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση. 

Κλείσιμο
*** Ένα «ορφανό» δενδρύλλιο κάνναβης ύψους δυο μέτρων εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που έκαναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, σε μια αγροτική περιοχή δίπλα στην εθνική οδό Αγρινίου – Θέρμου στο ύψος της Παντάνασσας. Το χασισόδεντρο, που ήταν αυτοφυές και κανείς δεν το είχε αντιληφθεί, ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης