Ψινάκης: Με ενημέρωσε το πρωί η Δούρου, πήρα ελικόπτερο και τσακίστηκα!

Ψινάκης: Με ενημέρωσε το πρωί η Δούρου, πήρα ελικόπτερο και τσακίστηκα!

Ο ίδιος χαρακτήρισε «πολύ ωραίο τυπάκι» τον προϊστάμενο της Πυροσβεστικής στο σημείο, με τον οποίο συνομίλησε, ενώ τόνισε ότι «έσβησα και λίγη φωτίτσα»

Ψινάκης: Με ενημέρωσε το πρωί η Δούρου, πήρα ελικόπτερο και τσακίστηκα!
Στο Καπανδρίτι όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει την ανατολική Αττική, εμφανίστηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Ενώ η φωτιά καίει από το μεσημέρι της Κυριακής 13 Αυγούστου, έπρεπε να φτάσουμε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας -ενώ ξημερώνει η Τρίτη 15 Αυγούστου- για να εμφανιστεί ο Ηλίας Ψινάκης στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι για να προβάλλει την εικόνα ότι βρίσκεται στα μέτωπα της πυρκαγιάς...

Ο δήμαρχος Μαραθώνα είπε ότι βρέθηκε στη φωτιά περισσότερο ως εθελοντής για να βοηθήσει όπως μπορεί, ενώ είπε ότι κουβάλησε μαζί του σάντουιτς και νερά για να μοιράσει στους πυροσβέστες, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ήρωες, όπως και τους κατοίκους που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην πυρόσβεση.

Κλείσιμο
Ο κ. Ψινάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε για την πυρκαγιά, καθώς βρισκόταν σε ένα ερημονήσι και τον πήρε το πρωί στις 6 η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, για να τον ενημερώσει. «Μόλις το άκουσα πήρα ένα ελικόπτερο, τσακίστηκα και ήρθα», είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ο Ηλίας Ψινάκης δεν διευκρίνισε πού βρισκόταν, ούτε και εξήγησε γιατί χρειάστηκε σχεδόν δύο 24ωρα από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά για να εμφανιστεί στην Ανατολική Αττική... 

Ο δήμαρχος Μαραθώνα (στο δήμο ανήκουν οι κοινότητες Νέας Μάκρης, Μαραθώνα, Γραμματικού και Βαρνάβα που απειλήθηκαν από τη φωτιά) επέλεξε τους αστεϊσμούς και τα ευφυολογήματα χαρακτηρίζοντας «σούπερ τυπάκι που ξέρει καλά τη δουλειά του» τον προϊστάμενο της Πυροσβεστικής στο σημείο, με τον οποίο συνομίλησε, ενώ τόνισε ότι «έσβησα και λίγη φωτίτσα».

Στο ίδιο κλίμα χαλαρότητας, ο κ.Ψινάκης καθησύχασε δε τους πολίτες ότι ο δήμος Μαραθώνα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης