Σάμος: 44χρονος θησαύριζε πουλώντας ναρκωτικά

Σάμος: 44χρονος θησαύριζε πουλώντας ναρκωτικά

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρήκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 209 γραμμαρίων, αλλά και 1.950 ευρώ που προέρχονταν από την διάθεση του χασίς στην «πελατεία» του

narkotika
Η διακίνηση χασίς ήταν ιδιαίτερα αποδοτική για έναν 44χρονο Έλληνα που κατοικεί στο Καρλόβασι της Σάμου, όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που συγκέντρωσαν γι’ αυτόν επιβαρυντικά στοιχεία.

Με μια αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του 44χρονου, ανακάλυψαν και τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονταν για να τον στείλουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρήκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 209 γραμμαρίων, αλλά και 1.950 ευρώ που προέρχονταν από την διάθεση του χασίς στην «πελατεία» του.

*** Σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης είχε προμηθευτεί την συσκευασία με την ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 20 γραμμαρίων που είχε μαζί του και σκόπευε να διακινήσει, ένας 46χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη Μυτιλήνη. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης