Ληστεία σε ταχυδρομείο στο Δήλεσι Βοιωτίας

Ληστεία σε ταχυδρομείο στο Δήλεσι Βοιωτίας

Στο ταμείο υπήρχαν μόλις 388 ευρώ, τα οποία πάντως άρπαξε ο δράστης και ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του συνεργού του με την οποία διέφυγαν

peripoliko
Μόλις 24 ώρες μετά τη ληστεία σε βάρος ενός ταχυδρομικού διανομέα στην κοινότητα Γιάλτρα της Εύβοιας με λεία 21.000 ευρώ, ληστές χτύπησαν και στο Δήλεσι Βοιωτίας όπου τρομοκράτησαν μια νεαρή υπάλληλο! Όμως, η λεία τους από το ταμείο δεν ήταν αυτή που περίμεναν...

Οι δυο άγνωστοι κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, έφτασαν έξω από το πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ. με μια μαύρη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, πιθανόν μάρκας Honda Transalp.

Ο οδηγός έμεινε πάνω στη μηχανή φυλάγοντας τσίλιες, ενώ ο επιβάτης μπήκε στο κατάστημα και ακινητοποίησε την 28χρονη υπάλληλο με την απειλή όπλου ζητώντας τα χρήματα.

Όμως, στο ταμείο υπήρχαν μόλις 388 ευρώ, τα οποία πάντως άρπαξε ο δράστης και ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του συνεργού του με την οποία διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως από τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής, τα ίχνη των ληστών δεν εντοπίστηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης