Συνελήφθη επικίνδυνος Ινδός κακοποιός στη Θήβα

Συνελήφθη επικίνδυνος Ινδός κακοποιός στη Θήβα

Ο 40χρονος είχε εντάλματα σύλληψης για το μισό ποινικό κώδικα

india11-1
«Βίος και πολιτεία» είναι ένας 40χρονος Ινδός που εντοπίστηκε στη Θήβα από αστυνομικούς της Ασφαλείας το βράδυ της Τετάρτης και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης και δυο καταδικαστικές αποφάσεις για ιδιαίτερα «βαριά» αδικήματα!

Συγκεκριμένα, από την διασταύρωση στοιχείων που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, είχαν διαταχθεί η σύλληψη και προσωρινή κράτηση του αλλοδαπού για ληστεία κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και πρόκληση απλών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία. Παράλληλα, εκκρεμούσαν και δυο εντάλματα σύλληψής του από τον ανακριτή του Δ’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Πειραιά για ληστεία κατά συναυτουργία!

Εκτός αυτών, σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε και απόφαση του Β’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και πρόκληση απλών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών, με την οποία του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 25 μηνών και χρηματική ποινή 500 ευρώ. Μετά την σύλληψή του, ο Ινδός μετήχθη στον Πειραιά για να απολογηθεί βάσει των δυο ενταλμάτων και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στις φυλακές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης