Σύρος: Έπιασαν τον «ποντικό» που είχε ρημάξει το μισό νησί

Σύρος: Έπιασαν τον «ποντικό» που είχε ρημάξει το μισό νησί

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 24 διαρρήξεις σε γραφεία, επιχειρήσεις μέχρι αυτόματους πωλητές

4417770
Οι επιχειρήσεις, οι επαγγελματικοί χώροι, τα γραφεία σωματείων, ακόμη και τα μηχανήματα αυτόματων πωλητών αποτελούσαν στόχους ενός 37χρονου Έλληνα, που είχε διαπράξει από τις 19 Μαρτίου όχι μία και δυο αλλά συνολικά… 24 διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Σύρου!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που διερευνούσαν τις αλλεπάλληλες κλοπές σίγουροι ότι ήταν «δουλειές» του ίδιου δράστη, από τη μέθοδο που χρησιμοποιούσε, εντόπισαν τον 37χρονο και τον προσήγαν αρχικά ως ύποπτο.

Όμως, στο πλαίσιο της προανάκρισης, παραδέχτηκε όλες τις διαρρήξεις από τις οποίες αποκόμισε χρήματα, αλλά και διάφορα… φαγώσιμα, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ και ισχυρίστηκε ότι τις διέπραξε για να συντηρήσει τα παιδιά του!

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος καθώς η τελευταία κλοπή έγινε στις 15 Μαΐου, αλλά στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου υποβλήθηκε δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και οι έρευνες συνεχίζονται για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες.

*** Τρεις νεαροί Έλληνες διέρρηξαν στις 9 Μαΐου τη μονοκατοικία ενός 40χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης Τρικάλων και άρπαξαν διάφορα κοσμήματα, χρυσαφικά και δύο κινητά. Ένα από τα κινητά βρέθηκε κατά τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στα σπίτια των δραστών ηλικίας 18, 22 και 30 χρόνων και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης