Ιωάννινα: Εντοπίστηκε Αλβανός φυγόποινος ληστής με ένταλμα σύλληψης

Ιωάννινα: Εντοπίστηκε Αλβανός φυγόποινος ληστής με ένταλμα σύλληψης

Ο 26χρονος είχε καταδικαστεί για ληστεία, κλοπή και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και επτά μηνών με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας

g20
«Μπουμπούκι» αποδείχθηκε ένας 26χρονος Αλβανός που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου στην Καστάνιανη Ιωαννίνων, καθώς ήταν φυγόποινος ληστής αλλά αναζητούνταν και με ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε καταδικαστεί για ληστεία, κλοπή και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και επτά μηνών με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας, ενώ και ο Β΄ ανακριτής Πλημμελειοδικών Χαλκίδας είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ληστεία κατά συναυτουργία. Μετά από αυτά, συνελήφθη και θα μεταχθεί στην Χαλκίδα για να απολογηθεί, ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί σε φυλακή για να εκτίσει την ποινή που εκκρεμούσε.

*** Στην Καστοριά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 28χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη κλοπή που είχε εκδώσει η αναπληρώτρια ανακρίτρια Καστοριάς, στην οποία οδηγήθηκε για να απολογηθεί.

*** Ένας 61χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα, όταν διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για φοροδιαφυγή, παράβαση υγειονομικών διατάξεων και παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους, τεσσάρων μηνών και δέκα ημερών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης