Βόνιτσα: Στο ψυχιατρείο επειδή έσπασε τα τζάμια τράπεζας

Βόνιτσα: Στο ψυχιατρείο επειδή έσπασε τα τζάμια τράπεζας

 Ο δράστης άρπαξε ένα κομμάτι μάρμαρο και το εκσφενδόνισε με δύναμη προς τον υαλοπίνακα του υποκαταστήματος της Alpha Bank, με αποτέλεσμα να το σπάσει - Στη συνέχεια, απομακρύνθηκε

IMG_3252
Έμπλεξε για τα καλά ένας 45χρονος άνδρας, που ξέσπασε όλο του το μένος στην... τζαμαρία ενός υποκαταστήματος τράπεζας στη Βόνιτσα χωρίς να λογαριάσει του «μάτι» της κάμερας ασφαλείας το οποίο κατέγραφε τις κινήσεις του και την δολιοφθορά που προκάλεσε!

Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν ο δράστης που είναι Έλληνας άρπαξε ένα κομμάτι μάρμαρο και το εκσφενδόνισε με δύναμη προς τον υαλοπίνακα του υποκαταστήματος της Alpha Bank, με αποτέλεσμα να το σπάσει. Στη συνέχεια, απομακρύνθηκε δίχως να προσπαθήσει να μπει μέσα.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τον διευθυντή του υποκαταστήματος εξέτασαν τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα και ταυτοποίησαν τον 45χρονο, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Αφού του ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένη φθορά, διατάχθηκε ο άμεσος εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό κατάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης