Τραγωδία στην Άμφισσα: Νεκρή 13χρονη τσιγγάνα από πυροβολισμούς

Τραγωδία στην Άμφισσα: Νεκρή 13χρονη τσιγγάνα από πυροβολισμούς

Ο δράστης έχει διαφύγει και αναζητείται - Σοβαρά επεισόδια από τσιγγάνους - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

amf04
Με καζάνι που βράζει μοιάζει εδώ και λίγες ώρες η Άμφισσα, όπου σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια από εξοργισμένους τσιγγάνους, μετά τον θάνατο μιας 13χρονης από πυροβολισμούς.

Νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης διαπληκτίστηκε με κάποιους τσιγγάνους όταν πέρασε από τον καταυλισμό τους πηγαίνοντας προς τον στάβλο του στο χωριό Προσήλιο. Αφού συνεπλάκη μαζί τους, πυροβόλησε με την καραμπίνα.

Μια άλλη εκδοχή αναφέρει ότι ο δράστης είχε πέσει θύμα κλοπής στο σπίτι του και κινούνταν παράλληλα στον καταυλισμό, όταν αναγνώρισε ως δράστη έναν ενήλικο τσιγγάνο. Τότε σταμάτησε, πήρε το όπλο του από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και πυροβόλησε τυφλά εναντίον του τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο πόδι.

Είτε το ένα ενδεχόμενο ισχύει, είτε το άλλο, το 13χρονο κορίτσι χτυπήθηκε στο κεφάλι όπου έφερε διαμπερές τραύμα και σκοτώθηκε ακαριαία, όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο.

Αμέσως, ομάδες οργισμένων τσιγγάνων προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο κρεοπωλείο που διατηρεί ο δράστης του εγκλήματος και πυρπόλησαν το αυτοκίνητό του ως αντίποινα, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία χωρίς όμως να έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής τα ίχνη του.

Οι αστυνομικοί της Άμφισσας κάλεσαν άμεσα ενισχύσεις προκειμένου να περιφρουρήσουν την τάξη, καθώς η κατάσταση είναι έκρυθμη. Οι κάτοικοι πολίτες της πόλης προγραμματίζουν συγκέντρωση στη μνήμη του κοριτσιού για σήμερα Τρίτη στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ησαΐα της Άμφισσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης