«Χτενίζουν» την Γκιώνα για τον δολοφόνο της 13χρονης τσιγγάνας στην Άμφισσα

«Χτενίζουν» την Γκιώνα για τον δολοφόνο της 13χρονης τσιγγάνας στην Άμφισσα

Ο κρεοπώλης, ο οποίος εξακολουθεί να είναι οπλισμένος, γνωρίζει... σαν την τσέπη του την περιοχή όπου έχει γεννηθεί και είναι εύκολο να βρει καταφύγιο, άγνωστο στις δυνάμεις που τον αναζητούν - Το κίνητρο του μοιραίου πυροβολισμού παραμένει συγκεχυμένο

amf04
Με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων από ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα για την αποφυγή βεντέτας, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του επιχειρηματία που φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο μιας 13χρονη τσιγγάνας το βράδυ της Δευτέρας στην Άμφισσα.

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τον ορεινό όγκο της Γκιώνας όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατευθύνθηκε ο δράστης μετά τους φονικούς πυροβολισμούς. Ο κρεοπώλης, ο οποίος εξακολουθεί να είναι οπλισμένος, γνωρίζει... σαν την τσέπη του την περιοχή όπου έχει γεννηθεί και είναι εύκολο να βρει καταφύγιο, άγνωστο στις δυνάμεις που τον αναζητούν.

Ταυτόχρονα, καθώς ήδη έγιναν στόχοι οργισμένων τσιγγάνων το κρεοπωλείο που διατηρεί στο κέντρο της πόλης και το αυτοκίνητό του τα οποία υπέστησαν μεγάλες ζημιές, οι αστυνομικοί έχουν φυγαδεύσει τους συγγενείς του από τα σπίτια τους υπό τον φόβο νέων αντιποίνων. Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και γύρω από τον καταυλισμό.

Την ίδια ώρα, οι αρχές βρίσκονται σε αναμονή του πορίσματος του ιατροδικαστή που θα διενεργήσει νεκροτομή στην σορό του άτυχου κοριτσιού, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άμφισσας σχεδόν αποκεφαλισμένο (!) από την βολή του όπλου του δράστη! Το κίνητρο του μοιραίου πυροβολισμού παραμένει συγκεχυμένο, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν δεχθεί αντικρουόμενες μαρτυρίες.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, ο επιχειρηματίας περνούσε έξω από τον καταυλισμό με το αυτοκίνητό του, όταν τον περικύκλωσαν τσιγγάνοι που γιόρταζαν, τον ακινητοποίησαν και ένας από αυτούς φέρεται να τον χτύπησε. Τότε, βγήκε από το όχημα και πυροβόλησε στα τυφλά με το κυνηγετικό του όπλο, με τα σκάγια να τραυματίζουν ελαφρά στο πόδι έναν τσιγγάνο αλλά να χτυπούν κυρίως την 13χρονη!

Μια άλλη μαρτυρία λέει ότι ο δράστης αναγνώρισε σε μια ομάδα τσιγγάνων αυτούς που είχαν διαρρήξει το σπίτι του και πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η ανήλικη, ενώ μια τρίτη εκδοχή αναφέρει ότι είχε προηγηθεί έντονο επεισόδιο σε κατάστημα της περιοχής σε βάρος του δράστη. Οι αστυνομικοί παίρνουν συνεχώς καταθέσεις, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συνέβη. Στο μεταξύ, κάτοικοι της Άμφισσας οργανώνουν στις 7 το απόγευμα συγκέντρωση στην πλατεία Ησαΐα, με αφορμή τον θάνατο του άτυχου κοριτσιού, αλλά και μια σειρά κλοπών που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην πόλη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης