Δήμαρχος Δελφών στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν είναι επαρκής η αστυνόμευση στην Άμφισσα

Δήμαρχος Δελφών στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν είναι επαρκής η αστυνόμευση στην Άμφισσα

Με την αναδιοργάνωση του 2017 δύο αστυνομικά τμήματα στο δήμο καταργήθηκαν και έγιναν αστυνομικοί σταθμοί είπε ο Αθανάσιος Παναγιώτοπουλος

per-car-new
Η αστυνόμευση στην Άμφισσα δεν είναι επαρκής δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6
 ο δήμαρχος Δελφών στον οποίο υπάγεται διοικητικά η πόλη, στη σκιά της δολοφονίας ενός 13χρονου κοριτσιού Ρομά.

«Το έχουμε επισημάνει με έγγραφα και στον εισαγγελέα ότι απαιτείται μεγαλύτερη δύναμη. Σκεφτείτε μόνο ότι με την αναδιοργάνωση που έγινε περύσι, δύο αστυνομικά τμήματα στο Δήμο καταργήθηκαν και έγιναν αστυνομικοί σταθμοί» είπε χαρακτηριστικά ο Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος.

Όπως είπε, μάλιστα, μολονότι η Φωκίδα έχει δύο μεγάλες φυλακές, εντούτοις στην περιοχή «δεν είναι 200 οι αστυνομικοί που υπηρετούν».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Δελφών «στην Άμφισσα τα τελευταία χρόνια έχουμε αυξημένο αριθμό κρουσμάτων παραβατικότητας με κλοπές και διαρρήξεις από Ρομά. Ανοίγουν σπίτια και κλέβουν μικροπράγματα. Προσπαθούμε μαζί με το υπ. Εργασίας για να φύγουν τα τσαντίρια και να μπουν σε πιο ανθρώπινες συνθήκες».

Κλείσιμο
Όσον αφορά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Παναγιωόπουλος απηύθυνε έκκληση για ψυχραιμία και σύνεση. «Δεν είναι ώρα για συγκεντρώσεις, είναι ημέρα πένθους για την Άμφισσα. Δεν πρέπει να πάμε σε αντεκδίκηση» κατέληξε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης