Σοκαρισμένη η 85χρονη στο Χαλάνδρι: «Με έριξε στο κρεβάτι, μου ξεκούμπωσε τη ρόμπα και προσπάθησε να με βιάσει»

Σοκαρισμένη η 85χρονη στο Χαλάνδρι: «Με έριξε στο κρεβάτι, μου ξεκούμπωσε τη ρόμπα και προσπάθησε να με βιάσει»

Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στο protothema.gr καρέ - καρέ πώς ένας νεαρός άντρας εισέβαλε μέσα στο σπίτι της, την οδήγησε με απειλές στο υπνοδωμάτιό της

4440122
Στιγμές τρόμου έζησε μια 85χρονη γυναίκα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά της, το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της στο Χαλάνδρι .

Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στο protothema.gr καρέ - καρέ πώς ένας νεαρός άντρας εισέβαλε μέσα στο σπίτι της, την οδήγησε με απειλές στο υπνοδωμάτιό της και στη συνέχεια προσπάθησε να τη βιάσει.

Τρομοκρατημένη από όλα όσα έζησε δεν μπορεί να ξεχάσει τη μανία του δράστη που προσπαθούσε για αρκετή ώρα να ικανοποιήσει πάνω στο γερασμένο κορμι της, τις αρρωστημένες ορέξεις του.

«Άνοιγα την πόρτα της κουζίνας για να ταΐσω τα γατάκια μου. Εκείνη τη στιγμή παρουσιάστηκε ξαφνικά ένας ψηλός, ξανθός άντρας με άρπαξε και μου είπε: «Πάμε στο κρεβάτι». Δεν μιλούσε πολύ καλά ελληνικά. Με τράβηξε με δύναμη, μου έκλεισε το στόμα», εξηγεί η ίδια.

Τα λεπτά που θα ακολουθήσουν είναι εφιαλτικά: «Έδωσα πραγματική μάχη πάνω στο κρεβάτι μου. Φώναζα και χτυπιόμουν. Εκείνος μου είχε βάλει τα μαξιλάρια στο πρόσωπο μου και δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή. Προσπαθούσε να ξεκουμπωσει τη ρόμπα μου για να κάνει τις... δουλειές του».

Η φασαρία που ακούστηκε ανησύχησε την κόρη του θύματος και η γυναίκα μπήκε μέσα στο σπίτι της μητέρας της για να δει τι συνέβαινε. Ήρθε αντιμέτωπη με τον δράστη ο οποίος την έσπρωξε, βγήκε έξω τρέχοντας και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Κλείσιμο
«Με λέρωσε στα πόδια μου αλλά ευτυχώς εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι η κόρη μου που μένει στο πάνω διαμέρισμα. Αυτός τότε τρόμαξε παρά πολύ. Μου ζήτησε που είναι τα λεφτά και με παράτησε».

Η 85χρονη γυναίκα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως κατάφερε να γλιτώσει.

«Τι να σας πω; Πώς τα κατάφερα, τι πόλεμο έκανα μόνο εγω ξέρω. Έχω και την καρδιά μου καταλαβαίνετε την αγωνία μου. Μετά με πήγαν στο νοσοκομείο. Ήταν ένας εφιάλτης! Εγω δεν ζω πια. Τώρα πρέπει να μη βγαίνω ούτε έξω από την πόρτα. Είναι ισόγειο το σπίτι μου τι να κάνω; Έβαλα λουκέτα σε όλες τις πόρτες. Με λυπήθηκε ο θεος. Τι ζήλεψε από εμένα μια γριά γυναίκα εγω είμαι γιαγιά του».


Σοκαρισμένη η 85χρονη στο Χαλάνδρι: «Με έριξε στο κρεβάτι και προσπάθησε να με βιάσει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης