Βίντεο - σοκ: Ληστής πυροβολεί εν ψυχρώ ιδιοκτήτη κάβας στο Π. Φάληρο

Βίντεο - σοκ: Ληστής πυροβολεί εν ψυχρώ ιδιοκτήτη κάβας στο Π. Φάληρο

Ο ληστής μέρα μεσημέρι, σε δρόμο όπου γίνεται λαϊκή,  δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει δύο φορές το πιστόλι που κρατά - Ο 65χρονος καταστηματάρχης σωριάζεται αιμόφυρτος, ενώ ο αδελφός του καταφέρνει να ενεργοποιήσει τον συναγερμό

listeia_main01
Σοκ προκαλεί το βίντεο όπου έχει καταγραφεί λεπτό προς λεπτό η αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κάβα στο Παλαιό Φάληρο. Ο ληστής πυροβολεί εν ψυχρώ, δύο φορές εναντίον του ανυπεράσπιστου θύματός του, πριν τελικά υποχρεωθεί να τραπεί σε φυγή.

Τρεις επίδοξοι ληστές έφτασαν στις 12:30 το μεσημέρι με δύο μηχανάκια στην κάβα που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Βαρβάρας, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο εκ των δραστών εισέβαλαν στο κατάστημα για να αρπάξουν τις εισπράξεις, ενώ ο τρίτος φύλαγε τσίλιες απέξω. Μέσα ήταν οι ιδιοκτήτες της κάβας, που είναι αδέλφια. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο ντοκουμέντο, ο ένας από τους κακοποιούς άρχισε να παλεύει με τον ένα αδελφό που φορά κίτρινο μπλουζάκι.
Ο δεύτερος ληστής που κρατά πιστόλι αντιλαμβάνεται τον δεύτερο αδελφό, ο οποίος βλέπει τον αδελφό του να παλεύει και κινείται προς την πλευρά του ενόπλου. Εκείνος τον πυροβολεί εν ψυχρώ. Ο 65χρονος καταστηματάρχης παραπατά και τότε ο δράστης τον πυροβολεί δεύτερη φορά.


Ο άντρας σωριάζεται αιμόφυρτος στο πάτωμα και ο αδερφός του καταφέρνει να ενεργοποιήσει τον συναγερμό με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή. Στην περιοχή βρισκόταν λαϊκή αγορά σε εξέλιξη και το αιματηρό συμβάν εκτυλίχθηκε μπροστά σε δεκάδες πολίτες με αποτέλεσμα να επικρατήσει τρόμος και αναστάτωση.

Ο 65χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ οι αστυνομικο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ερεύνησαν το χώρο για αποτυπώματα καθώς και υλικό από κάμερες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους τρεις άνδρες που δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Κλείσιμο
video
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης