Φωτογραφίες: Το υπερπολυτελές γιοτ «Ulysses» στον Πόρο

Φωτογραφίες: Το υπερπολυτελές γιοτ «Ulysses» στον Πόρο

Έχει ρίξει άγκυρα ανοιχτά του κόλπου του Μεγάλου Νεωρίου

ulysses4
Τα βλέμματα όλων στον Πόρο τραβάει από το πρωί της Δευτέρας το τεράστιο υπερπολυτελές γιοτ “Ulysses”, που έχει ρίξει άγκυρα ανοιχτά του κόλπου του Μεγάλου Νεωρίου. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σκάφος 116 μέτρων, εξοπλισμένο με ελικόπτερο, υποστηρικτικό σκάφος 24 μέτρων, τετρακίνητο όχημα και μοτοσικλέτα, όλα προστατευμένα σε υπόστεγα!

Το “Ulysses” μοιάζει με υπερπολυτελές θαλάσσιο πριβέ ξενοδοχείο, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει 30 άτομα σε 15 ιδιωτικές σουίτες (και 20 δωμάτια για το προσωπικό), φθάνει ανώτατη ταχύτητα 15 ναυτικών κόμβων και χρειάζεται 43 άτομα προσωπικό.



Το ιδιοκτησιακό του σκάφους είχε έρθει στην επικαιρότητα τον χειμώνα, έπειτα από δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, σύμφωνα με το οποίο, ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, φέρεται πως το είχε αγοράσει έναντι ποσού 150 εκατ. δολαρίων. Το δημοσίευμα της Hurriyet, ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά εκπρόσωπος του Ζούκερμπεργκ τον περασμένο Ιανουάριο.

Το Ulysses είναι το δεύτερο εντυπωσιακό mega yacht που κατασκευάστηκε στο Kleven της Νορβηγίας και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πουλήθηκε πέρυσι, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η τιμή πώλησης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Ulysses πραγματοποιήθηκαν προσφάτως εργασίες και παραδόθηκε για να ταξιδέψει στη Μεσόγειο.

Πηγή: saronicmagazine.com




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης