Υπόθεση Φιλοπούλου: Δίωξη στον σύζυγο για τη δολοφονία της πολύτεκνης 35χρονης

Υπόθεση Φιλοπούλου: Δίωξη στον σύζυγο για τη δολοφονία της πολύτεκνης 35χρονης

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας μελέτησε τα στοιχεία της δικογραφίας που ολοκληρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές και απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία στον σύζυγο

filopoulou
Εκκωφαντική ανατροπή σημάδεψε την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας Γεωργίας Φιλοπούλου, που είχε βρεθεί νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό της αγροτικό δρόμο κοντά στη Λεύκη Γαργαλιάνων το Δεκέμβριο του 2016, καθώς ασκήθηκε δίωξη στον σύζυγό της!

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας μελέτησε τα στοιχεία της δικογραφίας που ολοκληρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές και απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία στον σύζυγο, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος όταν ανακρίθηκε καθώς δεν είχε προκύψει κάποιο στοιχείο σε βάρος του. Έτσι, θα απολογηθεί στον ανακριτή τις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος ήταν που βρήκε νεκρή τη γυναίκα του στις 9 Δεκεμβρίου του 2016, με τραύμα εξ επαφής στο κεφάλι και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων. Όπως είπε τότε, η 35χρονη που την Πρωτοχρονιά του ίδιου έτους είχε γεννήσει το τέταρτο παιδί της και πρώτο του νέου χρόνου, είχε φύγει το προηγούμενο απόγευμα από το σπίτι τους και ανησύχησε επειδή δεν είχε επιστρέψει.

Το πρωί, πήρε εργάτες για να πάει στα χωράφια και ένας από αυτούς είδε το αυτοκίνητο της συζύγου του παρκαρισμένο σε έναν παράδρομο και του το είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης