Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Κάλαμο είπε ο Τσίπρας

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Κάλαμο είπε ο Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός έκανε τη σχετική ανακοίνωση μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποίηθηκε στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής

4513726
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Κάλαμο Το ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποίηθηκε στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Κάλαμο της Αττικής. Τη σχετική είδηση έκανε γνωστή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποίηθηκε στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής Η φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στον Κάλαμο Αττικής, στην περιοχή Πανόραμα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραναν οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή.

Η φωτιά έφτασε μέχρι την παραλία των Αγίων Αποστόλων και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καλάμου Κωνσταντίνο Δέδε που μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 απείλησε σπίτια. Ο κ. Δέδες μέσα από τον ΘΕΜΑ FM είχε απευθύνει έκκληση να σταλούν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή.


kal2





kalam2
kalam1
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης