Φυτεία υδροπονικής κάνναβης στο Ξυλόκαστρο

Φυτεία υδροπονικής κάνναβης στο Ξυλόκαστρο

Με την παραδοσιακή μέθοδο καλλιέργειας διέθετε φυτεία κάνναβης στο σπίτι του – Σε έρευνα εντοπίστηκε εργαστήριο με πλήρη εξοπλισμό

xylokastro
Στο εσωτερικό του σπιτιού του στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας καλλιεργούσε φυτεία κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο και στον εξωτερικό χώρο άλλη μια με την... παραδοσιακή μέθοδο καλλιέργειας, ένας 67χρονος ο οποίος συνελήφθη με επιχείρηση αστυνομικών του τοπικού τμήματος!

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του 67χρονου και ανακάλυψαν το εργαστήριο με τον πλήρη εξοπλισμό για την υδροπονική καλλιέργεια, που περιελάμβανε μηχανισμό με λάμπες θερμότητας, μετρητές θερμοκρασίας και σωλήνες εξαερισμού. Στο εργαστήριο και στο ύπαιθρο, καλλιεργούνταν συνολικά 35 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 15 εκατοστών ως 1,20 μέτρου.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 633 γραμμαρίων και ένας τρίφτης και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν χρήματα στο σπίτι του και δόθηκε εντολή να εξεταστούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης