Πέλλα: Σκόπιμα πυροβόλησε τον πατέρα του και όχι τα πουλιά!

Πέλλα: Σκόπιμα πυροβόλησε τον πατέρα του και όχι τα πουλιά!

Το κυνηγετικό ατύχημα δεν ήταν καθόλου ατύχημα

xeiropedes-andras
Τελικά, δεν είχε σκοπό να εκφοβίσει τα πουλιά που δημιουργούσαν προβλήματα στο κατάστημά τους ο 21χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 53χρονο πατέρα του στην κοινότητα Καλή του Δήμου Σκύδρας στην Πέλλα, αλλά τον σημάδεψε σκόπιμα με ανθρωποκτόνο πρόθεση!

Οι ισχυρισμοί του νεαρού καταρρίφθηκαν από τις μαρτυρίες που ανέφεραν ότι είχε διαπληκτιστεί έντονα για άγνωστο λόγο με τον πατέρα του το απόγευμα της Τρίτης και, κατά την διάρκεια του καυγά τους, άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε πρώτα στον αέρα και στη συνέχεια προς το μέρος του!

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Έδεσσας, όπου νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και 41 φυσίγγια.

Ο 21χρονος παρ' ολίγον πατροκτόνος συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας και στην αρχή ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα. Όταν, όμως, κατέθεσαν οι μάρτυρες στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης