Σκιάθος: 62χρονος πωλούσε κοκαΐνη σε παραθεριστές

Σκιάθος: 62χρονος πωλούσε κοκαΐνη σε παραθεριστές

Κατασχέθηκαν μια σακούλα με κοκαΐνη βάρους 61,7 γραμμάριων, 16 «φιξάκια» κοκαΐνης συνολικού βάρους 14,1 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη

Skiathos-kokaini
Οι χρήστες κοκαΐνης που περνούσαν τις διακοπές τους στη Σκιάθο, αποτελούσαν την «πελατεία» ενός 62χρονου Έλληνα ο οποίος είχε αναλάβει να τους εφοδιάζει με τη λευκή σκόνη. Οι πληροφορίες για την δραστηριότητά του, έφτασαν ως τον Βόλο.

Οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. Μαγνησίας ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους του αστυνομικού τμήματος Σκιάθου και έκαναν όλοι μαζί αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του υπόπτου, όπου κατέσχεσαν μια σακούλα με κοκαΐνη βάρους 61,7 γραμμάριων, 16 «φιξάκια» κοκαΐνης συνολικού βάρους 14,1 γραμμαρίων που ήταν έτοιμα για πώληση, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 920 ευρώ.

Ακολουθώντας στοιχεία που συγκέντρωσαν για την διακίνηση των ναρκωτικών στο νησί του Παπαδιαμάντη, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο και σε άλλους δυο Έλληνες, έναν 39χρονο και έναν 25χρονο, στην κατοχή των οποίων βρήκαν συνολικά 14,5 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη συνταγή, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,8 γραμμαρίων και μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης MDMA. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με ξεχωριστές δικογραφίες για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης