Παραλίγο τραγωδία στην Κερατέα: Νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε από μπαλωθιά σε γάμο

Παραλίγο τραγωδία στην Κερατέα: Νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε από μπαλωθιά σε γάμο

Μετά την έρευνα της αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία για έναν 54χρονο και άλλα δύο άτομα

mpalothies
Θα πρέπει να θρηνήσουμε πολλά θύματα στην Ελλάδα για να αντιληφθεί η κοινωνία ότι οι πυροβολισμοί σε γάμους και πανηγύρια δεν είναι... μαγκιά, αλλά εγκυμονούν θανάσιμους κινδύνους. Αυτή τη φορά, θύμα του αδιανόητου «εθίμου» που θέλει να εορτάζονται οι γάμοι με μπαλωθιές, ήταν μία 30χρονη γυναίκα στην Κερατέα.

Η νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό της, καθώς βρισκόταν και διασκέδαζε σε γάμο στην Κερατέα, την περασμένη Παρασκευή. Όταν η ίδια και οι άνθρωποί της ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, αποφάσισαν τη Δευτέρα να προβούν σε καταγγελία στην αστυνομία.

Όπως αναφέρθηκε στην καταγγελία, όταν το γλέντι έφτασε στο ζενίθ, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν. Μία από τις σφαίρες βρήκε στο δεξί πόδι την 30χρονη γυναίκα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και παραμένει.

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, σχηματίστηκε δικογραφία για έναν 54χρονο, στον οποίο φέρεται να ανήκει το όπλο που πυροβόλησε τη σφαίρα και έπληξε τη νεαρή γυναίκα. Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε σε άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης φέρονται να έριχναν μπαλωθιές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης