Φονικό στα Γιαννιτσά: Γιαγιά θυσιάστηκε για να σώσει την εγγονή της από 37χρονο

Φονικό στα Γιαννιτσά: Γιαγιά θυσιάστηκε για να σώσει την εγγονή της από 37χρονο

Δεν δεχόταν την απόρριψη από την κοπέλα και προσπάθησε να τη σκοτώσει – Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση η 20χρονη – Ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει -Δέχτηκε επίθεση από συγγενείς του θύματος, οι οποίοι συνελήφθησαν

nosok-gian_main01
Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η υγεία της 20χρονης κοπέλας η οποία τραυματίστηκε χθες το βράδυ στο χωριό Κρύα Βρύση Γιαννιτσών όταν πυροβολήθηκε από έναν 37χρονο ο οποίος την «πολιορκούσε» ερωτικά και δεν μπορούσε να δεχθεί την απόρριψη.

Από τον πυροβολισμό του δράστη με κυνηγετική καραμπίνα έπεσε νεκρή η 70χρονη γιαγιά του κοριτσιού η οποία μπήκε μπροστά για να προστατέψει την εγγονή της.

Το 20χρονο κορίτσι βρίσκεται στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και αυτή την ώρα χειρουργείται.

«Η κοπέλα είχε τις αισθήσεις της όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σοκαρισμένη από το συμβάν χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της. Αυτή τη στιγμή χειρουργείται και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. H κοπέλα δεν είχε καμία ερωτική σχέση με το δράστη, αυτός την παρενοχλούσε συνέχεια, αυτή δεν τον ήθελε. Αυτός πρέπει να τρελάθηκε από την απόρριψη και πήρε την καραμπίνα να την σκοτώσει. Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε αλλιώς αυτό που συνέβη», λέει στο protothema.gr φίλος της 20χρονης.
kopela01
Η 20χρονη κοπέλα για την οποία έγινε η επίθεση από τον 37χρονο

Κλείσιμο
Σύμφωνα με φίλους της οικογένειας ο δράστης παρενοχλούσε "ερωτικά " την 20χρονη κοπέλα αρκετές φορές και παρόλο που η ίδια είχε πει ότι δεν ενδιαφέρεται, αυτός θόλωσε, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα αποφασισμένος να τη σκοτώσει. Λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ εισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι της κοπέλας στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών στην Πέλλα.

Ο δράστης, που είναι κάτοικος Αγγελοχωρίου, πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον της νεαρής γυναίκας, αλλά η 70χρονη γιαγιά της μπήκε μπροστά της με αποτέλεσμα να δεχθεί εκείνη τα σκάγια και να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο παππούς της κοπέλας τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι όπως και η 20χρονη. Στη συνέχεια ο 37χρονος βγήκε από το σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο στο κεφάλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο δράστης μεταφέρθηκε μαζί με το παρ’ ολίγον θύμα του στο νοσοκομείο Γιαννιτσών σοβαρά τραυματισμένος, αλλά βρίσκεται εν ζωή. Στην συνέχεια ο δράστης μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από οικείους και φίλους των θυμάτων.

Ο 48χρονος πατέρας της 20χρονης, που βρισκόταν κοντά στο σπίτι, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί επιτέθηκε μαζί με δύο φίλους του στον 37χρονο δράστη. Στην επίθεση ήταν παρούσα και η αδερφή της 20χρονης.

Αστυνομικές δυνάμεις, αρχικά, προσήγαγαν τον πατέρα της νεαρής και τους δύο φίλους του, ηλικίας 44 και 47 ετών. Πριν από λίγη ώρα οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 38χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία σε περιοχή της Πέλλας.

Ειδικότερα βραδινές ώρες χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) ο 38χρονος μετέβη σε οικία όπου διαπληκτίστηκε με 48χρονο ημεδαπό και αφού αποχώρησε, επέστρεψε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) προς το μέρος της οικίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο 69χρονης ημεδαπής και να τραυματίσει δυο συγγενικά της πρόσωπα.

Στη συνέχεια διέφυγε και πλησίον της οικίας αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ εντοπίσθηκε από τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην ίδια περιοχή.

Ο 38χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Επιπλέον εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα).

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Δείτε βίντεο: Φονικό στα Γιαννιτσά: Γιαγιά θυσιάστηκε για να σώσει την εγγονή της από 37χρονο
Φονικό στα Γιαννιτσά: Γιαγιά θυσιάστηκε για να σώσει την εγγονή της από 37χρονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης