Αχαΐα: Χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων σε αποθήκη στην Γαστούνη

Αχαΐα: Χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων σε αποθήκη στην Γαστούνη

Ο 44χρονος βρέθηκε με χειροπέδες, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε και βρήκαν μέσα 200 λαθραία πακέτα τσιγάρων

lathrea-katasxemena-tsigara
Σε μικρές ποσότητες μετέφερε με το όχημά του τα λαθραία πακέτα τσιγάρων που θα διακινούσε παράνομα στην αγορά της Γαστούνης ένας 44χρονος αλλοδαπός, αλλά πολύ μεγαλύτερη ποσότητα έκρυβε σε μια αποθήκη που διατηρεί στην περιοχή Ριόλο της Αχαΐας όπου τα ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου.

Ο 44χρονος βρέθηκε με χειροπέδες, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε και βρήκαν μέσα 200 λαθραία πακέτα τσιγάρων. Στην έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε η αποθήκη στην οποία βρέθηκαν άλλα 3.020 πακέτα, που κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του.

Στο κατάστημά της στη Γαστούνη διακινούσε λαθραία καπνικά είδη και μια 39χρονη, η οποία συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφαλείας Πύργου που 80 λαθραία πακέτα τσιγάρων και τρεις συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους 150 γραμμαρίων. Σε έρευνες που ακολούθησαν στο αυτοκίνητο της γυναίκας, που χρησιμοποιεί ο 65χρονος πατέρας της, αλλά και στα σπίτια τους κατασχέθηκαν άλλα 182 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 21 πακέτα καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού και 50 γραμμαρίων. Πατέρας και κόρη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και τους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης