Σοκ στην Αχαΐα: Νεαρή βρέθηκε κακοποιημένη και αιμόφυρτη σε χωράφι

Σοκ στην Αχαΐα: Νεαρή βρέθηκε κακοποιημένη και αιμόφυρτη σε χωράφι

Την εντόπισε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία - Είχε τραυματιστεί στα πόδια - Νοσηλεύεται στο «Άγιος Ανδρέας» - Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

andreas
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κάτω Αχαΐας για το τι συνέβη σε μια νεαρή γυναίκα που βρέθηκε τραυματισμένη και σε κατάσταση ισχυρού σοκ σε ένα χωράφι στην περιοχή του Λάππα, με σημάδια που δείχνουν πιθανότατα σεξουαλική κακοποίηση.

Τη νεαρή βρήκε μετά τις 7 το πρωί της Παρασκευής ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως, βρήκαν την γυναίκα εμφανώς ταραγμένη, σε σημείο που δεν μπορούσε να πει ούτε το όνομά της. Το πουκάμισό της ήταν ξεκούμπωτο και ανοιχτό και ήταν τραυματισμένη στα πόδια.

Η νεαρή, που τελικά προέκυψε πως είναι Ελληνίδα, παρελήφθη από ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας”, όπου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί αν έπεσε θύμα βιασμού ή άλλης μορφής επίθεσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης