Θηριώδη χασισόδεντρα στην αυλή σπιτιού 52χρονου στο Κιλκίς

Θηριώδη χασισόδεντρα στην αυλή σπιτιού 52χρονου στο Κιλκίς

Τα ύψους τεσσάρων (!) μέτρων χασισόδεντρα που καλλιεργούσε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με αποσπάσματα δενδρυλλίων βάρους 725 γραμμαρίων

Kilkis-xasisodentra
Τεραστίων διαστάσεων ήταν τα δενδρύλλια κάνναβης που είχε αφήσει άθικτα στην αυλή του σπιτιού του ένας 52χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς, καθώς είχε ξεριζώσει άλλα τέσσερα για να τα αποξηράνει.

Τα ύψους τεσσάρων (!) μέτρων χασισόδεντρα που καλλιεργούσε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με αποσπάσματα δενδρυλλίων βάρους 725 γραμμαρίων και τα τέσσερα προς αποξήρανση, που είχαν συνολικό βάρος δυο κιλών και 650 γραμμαρίων. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Οι ίδιοι αστυνομικοί από το Κιλκίς, συνέλαβαν και έναν 63χρονο που τον εντόπισαν να καλλιεργεί δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων στην αυλή του σπιτιού του, πάλι στην Θεσσαλονίκη. Στο σπίτι του κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 89 γραμμαρίων και οδηγήθηκε και αυτός στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με τις ίδιες κατηγορίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης