Πέντε ηλικιωμένοι θύματα σπείρας γυναικών στο Κιλκίς

Πέντε ηλικιωμένοι θύματα σπείρας γυναικών στο Κιλκίς

Οι τρεις γυναίκες ηλικίας 59, 57, και 41 χρόνων απασχόλησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα και κατάφεραν να αρπάξουν από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε, σε μία από τις περιπτώσεις

mpotiliarisma
Τέλος στην δράση μιας σπείρας γυναικών που στοχοποιούσαν ανυποψίαστους ηλικιωμένους σε διάφορες περιοχές του Κιλκίς, έβαλε η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών μετά την τελευταία κλοπή που διέπραξαν και ενώ είχε προηγηθεί και μια απόπειρα.

Οι τρεις γυναίκες ηλικίας 59, 57, και 41 χρόνων απασχόλησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα και κατάφεραν να αρπάξουν από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε. Στη συνέχεια, διέφυγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος συνεργός τους, όπως είχαν κάνει και λίγη ώρα πριν, όταν απέτυχαν να ξαφρίσουν τα χρήματα που είχε στην τσέπη του ένας άλλος ηλικιωμένος.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε άλλη περιοχή του Κιλκίς κατά την διάρκεια αναζητήσεων, ακινητοποιήθηκε και οι τέσσερις επιβάτες του συνελήφθησαν. Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, προέκυψε ότι, με την ίδια μεθοδολογία, το τελευταίο διάστημα είχαν αρπάξει 350 ευρώ από έναν ηλικιωμένο άνδρα και είχαν αποπειραθεί να αρπάξουν κοσμήματα από άλλες δυο ηλικιωμένες γυναίκες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα και 300 ευρώ οι ιδιοκτήτες των οποίων αναζητούνται, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους. Τα τέσσερα μέλη της συμμορίας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης