Καβάλα: Έκανε το σπίτι του... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών

Καβάλα: Έκανε το σπίτι του... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών

Προσφέρονταν «σκληρές» και «μαλακές» ουσίες για κάθε γούστο

narkotika
Κάθε απαίτηση κάλυπτε το παράνομο εμπόρευμα που διατηρούσε στο σπίτι του σε ένα χωριό της Καβάλας ένας 39χρονος Έλληνας διακινητής ναρκωτικών. Η κατοικία του είχε μετατραπεί σε κανονικό... σούπερ μάρκετ, στο οποίο προσφέρονταν «σκληρές» και «μαλακές» ουσίες για κάθε γούστο!

Όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον είχαν συλλάβει νωρίτερα με ένα τσιγαριλίκι, ανακάλυψαν διάφορες συσκευασίες που περιείχαν 68,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 69,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 5,5 γραμμάρια κοκαΐνης και μικροποσότητα ηρωίνης!

koka_kavala

Όλα κατασχέθηκαν, μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Πάνω από μισό κιλό χασίς ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πέλλας στο σπίτι ενός 54χρονου στα Γιαννιτσά, όπου έκαναν έρευνα μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν κρυμμένες συσκευασίες με συνολικά 536 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν, όπως και ένας μεταλλικός τρίφτης. Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πέλλας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης