Βιασμός 22χρονης στο Ζεφύρι: Είχε ξαναβιάσει και αφέθηκε ελεύθερος ο 58χρονος Ρομά

Βιασμός 22χρονης στο Ζεφύρι: Είχε ξαναβιάσει και αφέθηκε ελεύθερος ο 58χρονος Ρομά

Είχε βιάσει μία νεαρή  κοπέλα αφού της είχε δώσει ναρκωτικά - Συνελήφθη το πρωί από την ΕΛΑΣ για τον βιασμό της 22χρονης  Έλενας - Βαρύ το κατηγορητήριο - Σε σταθερή κατάσταση η 22χρονη

1863496
Βεβαρυμένο... ιστορικό είχε ο  58χρονος Ρομά, ο οποίος συνελήφθη για την άγρια κακοποίηση της 22χρονης Έλενας στο Ζεφύρι.

Πριν από ένα χρόνο, ο δράστης είχε κατηγορηθεί για παρόμοια υπόθεση με θύμα μία νεαρή κοπέλα,  την οποία βίασε αφού πρώτα της είχε δώσει ναρκωτικές ουσίες.

Τότε είχε επίσης συλληφθεί, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με τη μόνη υποχρέωση να δίνει το «παρών» κάθε 1 και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διέμενε.

Για την νέα υπόθεση, ο 58χρονος έπεσε σήμερα το πρωί ξανά στα χέρια της ΕΛΑΣ , αφού στο σώμα της 22χρονης Έλενας βρέθηκε το γενετικό του υλικό και αποδεικνύεται ότι υπήρχε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή.

Γνώριζε το θύμα του

Οπως προκύπτει, ο 58χρονος γνώριζε την 22χρονη, καθώς ήταν εκείνος ο οποίος την προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες.

Την ημέρα που η νεαρή βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, είχαν προηγηθεί τα εξής: Η 22χρονη με έναν φίλο της είχαν πάει στο σπίτι του 58χρονου για να αγοράσουν ναρκωτικά.

Κλείσιμο
Οι δυο τους έμειναν για αρκετή ώρα στο σπίτι του προμηθευτή. Κάποια στιγμή, ο φίλος της βγήκε έξω ωστόσο έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας και προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οταν αφέθηκε ελεύθερος, επέστρεψε στο σπίτι του 58χρονου και βρήκε εκεί μέσα την κοπέλα σε πολύ κακή κατάσταση και να μην αντιδρά. Οι δύο άντρες έβγαλαν την κοπέλα στο δρόμο. Μάλιστα στην αστυνομία έχει προσαχθεί και ο φίλος της για συνέργεια.

Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εχει αποσωληνωθεί και η κατάστασή της είναι σταθερή.

Βαρύ το κατηγορητήριο

Σε βάρος του 58χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού, της κατοχής και της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών αλλά και της μη έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας.

Ο 58χρονος μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες, ζήτησε όμως και έλαβε, ως έχει το δικαίωμα, προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης