Πυροβόλησε την πόρτα του εχθρού του στο Μεσολόγγι

Πυροβόλησε την πόρτα του εχθρού του στο Μεσολόγγι

Οι δράστες έφτασαν με το φορτηγό του 43χρονου δράστη έξω από το σπίτι ενός 24χρονου και ο 43χρονος πυροβόλησε δύο φορές την πόρτα της εισόδου με κυνηγετικό όπλο, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί τραυματισμός

astynomia
«Χτενίζουν» την Αιτωλοακαρνανία οι άντρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου για να εντοπίσουν έναν τσιγγάνο «πιστολέρο» που άνοιξε πυρ εναντίον της κατοικίας ενός ομόφυλού του στο Μεσολόγγι, με τον οποίο φέρεται να έχει διαφορές. Μαζί του ήταν ένας ακόμη, που δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι δράστες έφτασαν με το φορτηγό του 43χρονου δράστη έξω από το σπίτι ενός 24χρονου και ο 43χρονος πυροβόλησε δύο φορές την πόρτα της εισόδου με κυνηγετικό όπλο, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. Αμέσως μετά, διέφυγε μαζί με τον άγνωστο συνεργό του πυροβολώντας ακόμη μία φορά στον αέρα. Σε βάρος του δράστη και του συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

*** Μπαράζ πυροβολισμών αναστάτωσε τη νύχτα της Παρασκευής την συνοικία των Αγίων Πέτρου και Παύλου στη Νέα Ιωνία Βόλου, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους. Όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, άγνωστοι πυροβόλησαν τουλάχιστον 15 φορές, πιθανότατα με κυνηγετικό όπλο, αλλά εξαφανίστηκαν πριν δει κάποιος πόσοι και ποιοι ήταν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης