Βρέθηκε φυτεία και μεγάλη ποσότητα χασίς στην Τριφυλία

Βρέθηκε φυτεία και μεγάλη ποσότητα χασίς στην Τριφυλία

Βρέθηκαν περίπου 7,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

xasis
Οι αναγνωριστικές πτήσεις του ελικοπτέρου της Αστυνομίας που συνεχίζονται καθημερινά πάνω από τη Μεσσηνία, βοήθησαν να εντοπιστεί ακόμη μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης μέσα σε μια δασική έκταση σε περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, η οποία προς το παρόν παραμένει... «ορφανή»!

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων εντόπισε από ψηλά τον κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο που είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να καλλιεργούνται χασισόδεντρα και κατηύθυνε τις επίγειες δυνάμεις της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. Στον χώρο, εντοπίστηκαν συνολικά 38 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο ως τριών μέτρων και μια αυτοσχέδια σκηνή, η οποία χρησιμοποιούνταν ως αποξηραντήριο κάνναβης!

Μέσα σε αυτήν, βρέθηκαν περίπου 7,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τα χασισόδεντρα που ξεριζώθηκαν. Οι έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης για τον εντοπισμό των καλλιεργητών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και ήδη έχουν σταλεί διάφορα εγκλήματα στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για την ανίχνευση δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης