Δυο μιμητές του... «Ακάλυπτου»: Συνελήφθησαν με καταδίκες για ακάλυπτες επιταγές

Δυο μιμητές του... «Ακάλυπτου»: Συνελήφθησαν με καταδίκες για ακάλυπτες επιταγές

Πρόκειται για έναν 75χρονο ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ανδραβίδας– Κυλλήνης,καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας

astynomia
Δυο μιμητές του... «Ακάλυπτου», του χαρακτήρα της παλιάς γνωστής τηλεοπτικής σειράς, που είχαν καταδικαστεί αλλά δεν είχαν εκτίσει τις ποινές τους για έκδοση ακάλυπτων επιταγών, συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες στα Λεχαινά Ηλείας και στην Πάρο, με τον πρώτο να απειλείται με άμεση μεταγωγή σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Πρόκειται για έναν 75χρονο ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ανδραβίδας– Κυλλήνης,καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, για παράβαση του νόμου περί έκδοσης επιταγών, αλλά και για κλοπή. Με αυτές του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 58 μηνών και πλέον στηρίζει τις ελπίδες του στο... νόμο Παρασκευόπουλου για να αποφύγει την φυλακή λόγω ηλικίας!

*** Ο δεύτερος φυγόποινος που συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, είναι ένα 54χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν επίσης δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για ακάλυπτες επιταγές, αλλά η ποινή φυλάκισης έξι μηνών που του είχε επιβληθεί μαζί με χρηματική ποινή 600 ευρώ, είναι εξαγοράσιμη.

*** Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που του έκαναν έλεγχο ένας 28χρονος Έλληνας, επειδή διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης