Φυτεία και αποθήκη με αποξηραμένα χασισόδεντρα στη Σητεία

Φυτεία και αποθήκη με αποξηραμένα χασισόδεντρα στη Σητεία

Σε βάρος του 49χρονου καλλιεργητή, που είχε στην κατοχή του και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σχηματίζεται δικογραφία

Siteia-xasisokalliergitis
Χλωρά και ξερά χασισόδεντρα έκρυβε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε αγροτική τοποθεσία και σε μια αποθήκη που διατηρεί σε περιοχή του Δήμου Σητείας, ένας 49χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων και κρατείται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Στο πλαίσιο των ερευνών στην ευρύτερη περιοχή για την καταπολέμηση της χασισοκαλλιέργειας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον χώρο της φυτείας σε ένα χωράφι και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούνταν εκεί έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων τα οποία ξεριζώθηκαν.

Όταν, όμως, ερεύνησαν τον αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιεί ο 49χρονος, τον βρήκαν... διάσπαρτο από άλλα δέκα ξεριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης που είχε βάλει για αποξήρανση!

Σε βάρος του δράστη, που είχε στην κατοχή του και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σχηματίζεται δικογραφία και μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης