Διακινούσαν χασίς από τις μίνι φυτείες τους στους Λειψούς

Διακινούσαν χασίς από τις μίνι φυτείες τους στους Λειψούς

Συνελήφθησαν τρία άτομα

xasis
Για τους γραφικούς Λειψούς, η είδηση ότι έφτασαν αστυνομικοί από το τμήμα της Λέρου για να συλλάβουν όχι ένα αλλά τρία άτομα, επειδή καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στα σπίτια τους, θα αποτελεί για πολύ καιρό αντικείμενο συζητήσεων! Πολύ περισσότερο, αφού δυο από τους συλληφθέντες φέρονται ότι διακινούσαν την παραγωγή τους.

Πρόκειται για έναν 50χρονο Έλληνα, στην κατοικία του οποίου βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,95 μέτρου που βρίσκονταν σε διαδικασία αποξήρανσης από τον δράστη, ενώ κατασχεθήκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 230 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, 99 τυποποιημένες κροτίδες και ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς αδεία κατοχής.

Οι άλλοι δυο συλληφθέντες είναι αλλοδαποί, ένας 43χρονος στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 790 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας και ένας 42χρονος που είχε στην κατοικία του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18 γραμμαρίων. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω με ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας κατά περίπτωση.
,
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης