Κόρινθος: Πέντε κλοπές είχαν κάνει οι ληστές των διοδίων

Κόρινθος: Πέντε κλοπές είχαν κάνει οι ληστές των διοδίων

Oi νεαροί τσιγγάνοι είχαν ληστέψει με… ομπρέλες την υπάλληλο στο σταθμό διοδίων Σπαθοβουνίου, το περασμένο Σάββατο

astinomia-deftero
Ταυτοποιήθηκαν ο ένας μετά τον άλλο οι πέντε –τελικά- νεαροί τσιγγάνοι που είχαν ληστέψει με… ομπρέλες την υπάλληλο στο σταθμό διοδίων Σπαθοβουνίου, το περασμένο Σάββατο. Μάλιστα, εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές και απόπειρες που διέπραξαν την τελευταία εβδομάδα.

Εκτός από τον 30χρονο που είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Κυριακής στα Εξαμίλια του Δήμου Κορινθίων από αστυνομικούς της Ασφαλείας Κορίνθου, στην ληστεία στον σταθμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου- Τριπόλης- Καλαμάτας συμμετείχαν δύο 28χρονοι και άλλοι δύο ηλικίας 23 και 26 χρόνων, οι οποίοι άρπαξαν 2.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι από την περασμένη Πέμπτη ως το Σάββατο, η συμμορία των τσιγγάνων είχε κλέψει δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα και είχε αποπειραθεί να κάνει δυο κλοπές στο Λουτράκι, στα γραφεία μιας δημοτικής υπηρεσίας και σε ένα κατάστημα καθώς και είχε διαπράξει κλοπή σε άλλο ένα κατάστημα στο Βραχάτι.

Τα κλεμμένα αυτοκίνητα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ερευνάται αν οι πέντε νεαροί εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Στο μεταξύ, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης