Μυτιλήνη: Νέο βίντεο από τη σύλληψη του ανήλικου Μαροκινού που έκλεψε κινητό

Μυτιλήνη: Νέο βίντεο από τη σύλληψη του ανήλικου Μαροκινού που έκλεψε κινητό

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στις 13:30 - Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που ανταποκρίθηκε στις φωνές των πολιτών και τις εκκλήσεις του θύματος κλοπής, είδε τον αλλοδαπό να αφαιρεί ένα αντικείμενο μέσα από σταθμευμένο αυτοκίνητο

marokinos01
Ένα νέο βίντεο διάρκειας 68 δευτερολέπτων από την σύλληψη ενός νεαρού Μαροκινού στη Μυτιλήνη, που φέρεται να έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο λίγα λεπτά νωρίτερα, δημοσιεύει το protothema.gr.

Δύο άνδρες, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και ένας πολίτης, έχουν ρίξει στο έδαφος και προσπαθούν να ακινητοποιήσουν τον αλλοδαπό, ο οποίος αντιστέκεται σθεναρά. Κουνάει τα χέρια και τα πόδια του, φωνάζει και προσπαθεί να ξεφύγει από τους δύο άνδρες. Ένας από αυτούς προσποιείται ότι θα τον χτυπήσει, προκειμένου να κάμψει την αντίστασή του. “Κάτσε να φέρω σχοινί να σε δέσω” φωνάζει κάποιος, ενώ άλλος αναρωτιέται πού είναι η αστυνομία. “Δέκα λεπτά και δεν έχει έρθει” ακούγεται μια φωνή στο βίντεο. Τους δύο άνδρες σπεύδει να τους βοηθήσει ένας ακόμη, ο οποίος κάθεται πάνω στον νεαρό Μαροκινό.
Μυτιλήνη: Νέο βίντεο από τη σύλληψη του ανήλικου Μαροκινού που έκλεψε κινητό

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στις 13:30. Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που ανταποκρίθηκε στις φωνές των πολιτών και τις εκκλήσεις του θύματος κλοπής, είδε τον αλλοδαπό να αφαιρεί ένα αντικείμενο μέσα από σταθμευμένο αυτοκίνητο. Μαζί με τον ιδιοκτήτη του οχήματος καταδίωξαν το νεαρό, ο οποίος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πέταξε στο έδαφος ένα κινητό τηλέφωνο που φέρεται να απέσπασε.

Οι δύο άνδρες κατάφεραν να πιάσουν τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη από ένστολους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο. Όπως διαπιστώθηκε, είναι ηλικίας 16 ετών, με καταγωγή από το Μαρόκο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης