«Μαϊμού» η ληστεία με ωτοστόπ στον Πύργο

«Μαϊμού» η ληστεία με ωτοστόπ στον Πύργο

Το υποτιθέμενο θύμα είχε δηλώσει στην Ασφάλεια Πύργου ότι τα ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου σταμάτησε να βοηθήσει έναν μοτοσικλετιστή που χρειαζόταν βοήθεια επειδή η μηχανή του είχε μείνει από καύσιμα στο Επιτάλιο του Πύργου

astynomia
Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια καυγά λόγω προσωπικών διαφορών, θέλησε ένας 32χρονος Έλληνας που νοσηλεύτηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι τον χτύπησε ένας άγνωστος που έκανε ωτοστόπ!

Το υποτιθέμενο θύμα είχε δηλώσει στην Ασφάλεια Πύργου ότι τα ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου σταμάτησε να βοηθήσει έναν μοτοσικλετιστή που χρειαζόταν βοήθεια επειδή η μηχανή του είχε μείνει από καύσιμα στο Επιτάλιο του Πύργου και ότι, μόλις εκείνος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, ενώ αμέσως μετά άρπαξε από την τσέπη του 150 ευρώ, ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του και εξαφανίστηκε.

Από την έρευνα των αστυνομικών, όμως, προέκυψε ότι ο 32χρονος υπέστη τα τραύματα
από τα χτυπήματα ενός 42χρονου Έλληνα με τον οποίο συνεπλάκη την ώρα που υποτίθεται ότι έγινε η ληστεία! Έτσι, αποδείχθηκε ότι η καταγγελία ήταν... «μαϊμού» και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης