Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε οχήματα και μαγαζιά στην Καρδίτσα

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε οχήματα και μαγαζιά στην Καρδίτσα

Δύο 32χρονοι οι δράστες - Είχαν αφαιρέσει έγγραφα και μία μηχανή GPS από τα οχήματα, καθώς επίσης ηλεκτρονικές συσκευές και ρούχα από τα σπίτια

4440119
Την στιγμή που προσπαθούσαν να διαφύγουν με ένα Ι.Χ. φορτηγό που έκλεψαν από την ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ακινητοποιήθηκαν δύο 32χρονοι Έλληνες, οι οποίοι είχαν φτάσει εκεί με Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατασχέθηκε.

Στην εξέλιξη της έρευνας, εξακριβώθηκε ότι από τις 12 Οκτωβρίου οι δράστες είχαν διαρρήξει τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα από τα οποία είχαν κλέψει διάφορα έγγραφα και μία συσκευή GPS, ενώ ο ένας από αυτούς είχε παραβιάσει και τέσσερα καταστήματα από τα οποία είχε αρπάξει χρήματα, είδη ρουχισμού και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στο σπίτι 32χρονου βρέθηκαν μία ζυγαριά και τρία διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στην Καρδίτσα και τις γύρω περιοχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης