Θρίλερ με καταδίωξη μοτοσικλέτας - Συνελήφθησαν δύο άντρες που παρακολουθούσαν μεγάλο οικονομικό παράγοντα

Θρίλερ με καταδίωξη μοτοσικλέτας - Συνελήφθησαν δύο άντρες που παρακολουθούσαν μεγάλο οικονομικό παράγοντα

Η μοτοσικλέτα, που ήταν κλεμμένη, εντοπίσθηκε αρχικά στον Άγιο Στέφανο - Έπειτα από καταδίωξη δύο ωρών εγκλωβίσθηκε στη Νέα Ερυθραία - Στην υπόθεση φέρεται να είχε εμπλακεί και η Αντιτρομοκρατική

omada_dias
Συναγερμός σήμανε στις διωκτικές αρχές  μετά τον εντοπισμό μοτοσυκλέτας, με δύο επιβάτες στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, που αρνήθηκαν να σταματήσουν για έλεγχο από τους αστυνομικούς. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα - Aprilia- είχε καταγραφεί στα τερματικά της αστυνομίας στις 31 του περασμένου Αυγούστου, όταν η συνοδεία ασφαλείας πρώην ανώτατου τραπεζικού στελέχους που τώρα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα την είχε εντοπίσει να παρακολουθεί το συγκεκριμένο πρόσωπο. Τότε, μάλιστα, στην υπόθεση είχε εμπλακεί και η Αντιτρομοκρατική, καθώς η καταγγελία κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και το παρακολουθούμενο πρόσωπο είναι πιθανός στόχος εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο τότε, οι έρευνες δεν είχαν οδηγήσει στον εντοπισμό της μοτοσυκλέτας. Η  μοτοσυκλέτα «απασχολούσε» την αστυνομία, δηλαδή είχε δηλωθεί ως κλεμμένη.

Περίπου στις 4.20 το απόγευμα και μετά τον εντοπισμό της μοτοσυκλέτας ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη που κράτησε σχεδόν ώρες και πήραν μέρος δέκα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ από τη δύναμη της Βορειοανατολικής Αττικής. 
Αρχικά, η ύποπτη μοτοσικλέτα Aprilia εντοπίστηκε στον Αγιο Στεφανο. Μπήκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, επέστρεψε υπό συνεχή καταδίωξη στην Εκάλη, γύρισε ανάποδα προς γέφυρα Βαρυμπόμπης-Πάρνηθα, καταλήγοντας στη Νέα Ερυθραία, όπου εγκλωβίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθησαν τα δύο άτομα, ηλικίας περίπου 30 ετών, που επέβαιναν στη μοτοσυκλέτα τα οποία φέρονται ως ύποπτοι για  20 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών από πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων από τους οποίους άρπαξαν τσάντες σπάζοντας τα τζάμια του συνοδηγού. Παραμένει άγνωστο αν οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν σήμερα επέβαιναν στη μοτοσυκλέτα την 31η Αυγούστου και εφόσον πρόκειται για τους ίδιους,  θα κληθούν να εξηγήσουν με επάρκεια γιατί παρακολουθούσαν τον οικονομικό παράγοντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης