Χανιά: Διακινούσε κοκαΐνη και κρατούσε το χασίς για τον εαυτό του

Χανιά: Διακινούσε κοκαΐνη και κρατούσε το χασίς για τον εαυτό του

Στο σπίτι  47χρονου, βρέθηκαν 30 γραμμάρια κοκαΐνης, 11,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα χασίς αναμεμειγμένου με καπνό - Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

Xania-kokaini
Ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς τηος Δίωξης Ναρκωτικών που του πέρασαν χειροπέδες στο σπίτι του στα Χανιά ένας 47χρονος Έλληνας, ωστόσο τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι έκανε χρήση μόνο χασίς και διακινούσε την ποσότητα κοκαΐνης που είχε στην διάθεσή του.

Κατά την έρευνα στην κατοικία του 47χρονου, βρέθηκαν 30 γραμμάρια κοκαΐνης, 11,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα χασίς αναμεμειγμένου με καπνό, μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κοκαΐνης, πλήθος πλαστικές συσκευασίες και μια συσκευή για την κόλλησή τους. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Έρευνα στην κατοικία ενός 32χρονου Έλληνα στη Ξάνθη έκαναν μετά από πληροφορίες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και κατέσχεσαν ,μιαν συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 181 γραμμαρίων. Ο 32χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης