Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές και απόπειρες στην Φωκίδα

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές και απόπειρες στην Φωκίδα

Στην Άμφισσα και στην περιοχή Πυρά τα θύματα των δύο συλληφθέντων

bulg
Ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος ενός 26χρονου αλλοδαπού και ενός 34χρονου Έλληνα για κλοπές σχημάτισαν και υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, οι οποίοι εξιχνίασαν τρεις περιπτώσεις και ταυτοποίησαν τα στοιχεία τους.

Ο 26χρονος διαπιστώθηκε ότι είχε διαρρήξει δυο σπίτια στην περιοχή Πυρά Φωκίδας, στο διάστημα μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου του 2017 ως την 1η Απριλίου φέτος και είχε αρπάξει διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.020 ευρώ. Για τον 34χρονο προέκυψε ότι τον περασμένο Αύγουστο είχε εισβάλει σε ένα σπίτι στην περιοχή της Άμφισσας, αλλά δεν είχε καταφέρει να κλέψει κάτι.

*** Στη Μεσσήνη, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 26χρονος Έλληνας, ο οποίος έκλεψε μια τσάντα που περιείχε έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά αντικείμενα από όχημα ενός αλλοδαπού.

*** Στην Κω, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Τροχαίας που έκαναν περιπολία ένας 37χρονος Έλληνας, ο οποίος αποπειράθηκε να κλέψει ένα ποδήλατο. Στην κατοχή του κατασχέθηκε και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης