Βοιωτία: «Ξήλωσαν» προτομή ήρωα που είχε σκοτωθεί κατά την εισβολή στην Κύπρο

Βοιωτία: «Ξήλωσαν» προτομή ήρωα που είχε σκοτωθεί κατά την εισβολή στην Κύπρο

Με περίσσιο θράσος οι δράστες, που όλα δείχνουν ότι είναι «κυνηγοί» χαλκού, έφτασαν ανενόχλητοι στην πλατεία της κοινότητας και έβγαλαν από τη θέση της την προτομή

protomi-1
«Χτενίζουν» τις μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας οι αστυνομικές αρχές, αναζητώντας την χάλκινη προτομή ενός ήρωα του αγώνα κατά του τουρκικού «Αττίλα» στην Κύπρο, την οποία ξήλωσαν άγνωστοι από την πλατεία του χωριού Λεοντάρι στο Δήμο Αλιάρτου!

Με περίσσιο θράσος οι δράστες, που όλα δείχνουν ότι είναι «κυνηγοί» χαλκού, έφτασαν ανενόχλητοι στην πλατεία της κοινότητας και έβγαλαν από τη θέση της την προτομή του 22χρονου δεκανέα πεζικού Λάμπρου Νικολάου, ο οποίος ήταν κάτοικος του χωριού και είχε σκοτωθεί κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο!

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής είχαν γίνει το 2009, σε ένδειξη τιμής για τον αδικοχαμένο ήρωα του χωριού. Εννέα χρόνια αργότερα, ο Λάμπρος Νικολάου έμελλε να «θυσιαστεί» για δεύτερη φορά, στο βωμό του κέρδους κάποιων ασυνείδητων! Οι άνδρες της Ασφάλειας Θηβών διενεργούν έρευνες για να εντοπίσουν τόσο την προτομή πριν καταλήξει σε κάποιο χυτήριο, όσο και αυτούς που την έκλεψαν.

protomi-2
protomi-3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης