Χαλκίδα: Έκλεβε ασήμι από την εταιρεία όπου δούλευε

Χαλκίδα: Έκλεβε ασήμι από την εταιρεία όπου δούλευε

Εκείνοι αιφνιδίασαν τον υπάλληλο την στιγμή που έφευγε από την επιχείρηση, του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι είχε κρυμμένη στην τσέπη του μια σακούλα με ποσότητα ασημιού που είχε μόλις κλέψει από την εταιρεία

asimis
Οι ποσότητες πανάκριβου ασημιού που έκαναν φτερά κάθε τόσο από μια εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας χωρίς ίχνη διάρρηξης, έκαναν τους υπεύθυνους να υποψιαστούν έναν συγκεκριμένο εργαζόμενο και ζήτησαν την βοήθεια αστυνομικών της Ασφάλειας.

Εκείνοι αιφνιδίασαν τον υπάλληλο την στιγμή που έφευγε από την επιχείρηση, του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι είχε κρυμμένη στην τσέπη του μια σακούλα με ποσότητα ασημιού που είχε μόλις κλέψει από την εταιρεία. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν άλλες έξι νάιλον σακούλες με ασήμι συνολικού βάρους 22 κιλών και 991 γραμμαρίων!

Το πολύτιμο μέταλλο, που η αξία του ξεπερνούσε τα 11.000 ευρώ, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην εταιρεία, ενώ ο υπάλληλος που έκλεβε συστηματικά τις ποσότητες ασημιού συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές. Φυσικά, έχασε και την δουλειά του, αφού απολύθηκε άμεσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης