Μπλόκο σε φορτίο με 38 κιλά χασίς στα Ιωάννινα

Μπλόκο σε φορτίο με 38 κιλά χασίς στα Ιωάννινα

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

ioannina_poli_xasis
«Κόκκινο» σε ένα ακόμη φορτίο με χασίς αλβανικής προέλευσης άναψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει και έστησαν μπλόκο στον μεταφορέα στο 70ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Κοζάνης.

Μόλις είδαν να φτάνει το Ι.Χ. αυτοκίνητο για το οποίο είχαν δεχθεί πληροφορίες, τα ξημερώματα της Δευτέρας, το ακινητοποίησαν, έκαναν έρευνα στο εσωτερικό του και βρήκαν δύο σάκους που περιείχαν δέκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 37 κιλών και 900 γραμμαρίων. Αμέσως πέρασαν χειροπέδες στον 45χρονο αλλοδαπό που το οδηγούσε και κατέσχεσαν άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,3 γραμμαρίων που είχε στην τσέπη του.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση και διατάχθηκε η κράτησή του, ενώ το ιδιόκτητο Ι.Χ. αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, όπως και το κινητό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης